Ouders & bezoekers

Ouders & bezoekers

De vestiging Praktijkonderwijs maakt deel uit van de locatie Potskampstraat van het Twents Carmel College. De vestiging is apart gehuisvest aan de Leliestraat 1 te Oldenzaal.

 

De vestiging Praktijkonderwijs wordt geleid door de adjunct-directeur de heer M.A.M. Spit. Aan de hand van deze website wordt u geïnformeerd over de opzet en inhoud van het praktijkonderwijs en bovenal wat u er uiteindelijk van zou mogen verwachten.

 

Speciaal voor ouders van toekomstige leerlingen en voor  scholen uit het primair onderwijs hebben wij een film gemaakt! Een korte en flitsende film die een inkijkje geeft in hetgeen praktijkonderwijs doet en kan betekenen voor leerlingen. Leerkrachten, leerlingen en ouders vertellen over hun ervaringen met deze vorm van voortgezet onderwijs.

Mocht U naar aanleiding van deze film vragen hebben over de vestiging Praktijkonderwijs van het Twents Carmel College dan kunt U contact opnemen met mevrouw Lianne Olymulder. Zij is bereikbaar via mail (l.olymulder@twentscarmelcollege.nl) of via het telefoonnummer 0541-532976. 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.